Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

ETO Heyeti Ankarada…

ETO Heyeti Ankarada…

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, göreve yeni seçilen ve görevine devam oda/borsa yönetim kurulu başkan ve yöneticilerini makamında kabul ediyor.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, göreve yeni seçilen ve görevine devam oda/borsa yönetim kurulu başkan ve yöneticilerini makamında kabul ediyor.
Yeni seçilen Erdek Ticaret Odası (ETO) Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Sarı ile ETO Meclis Başkanı Halukcan Turan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu`nu ziyaret etmek üzere Ankara`ya gitti.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı 365 oda ve borsada yapılan seçimlerde göreve yeni seçilen ve görevine devam eden oda ve borsa yönetim kurulu üyelerini makamında sırası ile kabul etmeye başladı.
Türkiye genelinde 365 oda ve borsada yapılan seçimler sonucunda göreve yeni seçilen ve görevlerine devam eden oda/borsa yönetim kurulu başkanları, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ile TOBB delegeleri,  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu`nu makamında ziyaret edenler arasında, Erdek Ticaret Odası`nın Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Sarı ile meclis başkanı Halukcan Turan`da vardı.
8 Temmuz Pazar günü Ankara`da gerçekleşen ziyarette, ETO Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Sarı ile ETO Meclis Başkanı Halukcan Turan`a, ETO Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Süren ve Genel Sekreter Dilek eşlik etti.
ETO Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Sarı, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu`na çiçek sunarken, Hisarcıklıoğlu yaptğı konuşmada, ETO Yönetim Kurulu Başkanlık görevine seçilen Özlem Sarı`nın, Türkiye`nin ilk ve tek bayan Ticaret Odası Başkanı olduğunu açıklayıp Sarı`yı kutladı.
Erdek Ticaret Odası (ETO) Heyetinin Hisarcıklıoğlu`na 8 Temmuz Pazar günü yaptığı ziyaret aynı gün; Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kuseyri, Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cesur ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve beraberindeki heyetle devam etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı